Dit is een demo website voor UitvaartBeheer

Welkom

Welkom op onze demo website

Op deze website ziet u een voorbeeld condoleanceregister van UitvaartBeheer. Middels een WordPress is deze eenvoudig bij u in te stellen mits u UitvaartBeheer gebruikt. Deze module sluit naadloos aan op UitvaartBeheer.

Deze losse module kost € 19,- per maand incl. Btw

Op deze website treft u meer informatie aan over ons condoleancegister en over ons software pakket UitvaartBeheer. Meer informatie over UitvaartBeheer leest u op www.uitvaartbeheer.net 

 

UitvaartBeheer & Online condoleance register

Dé perfecte combinatie

Online Condoleance register

 

Welkom op ons online condoleanceregister. U kunt hier uw persoonlijke boodschap achterlaten en de rouwkaart bekijken. Ook kunt u een bloemetje bestellen voor de overledene. Klik op de naam van de overledene voor het achterlaten van uw condoleance.

 

Uitvaartbeheer

 

UitvaartBeheer is een totaaloplossing dat volledig online werkt. Door onze cloud-oplossing, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over veiligheid, back-up, updates, onderhoud, etc. Dat scheelt bovendien enorm in de kosten.

 

Mogelijkheden

 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij denken dan ook niet in problemen maar in mogelijkheden.

UitvaartBeheer is een ‘standaard’ pakket maar dankzij de slimme technologie is maatwerk mogelijk.

 

Contact

 

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en wilt u meer weten over onze software oplossingen, neem dan vrijblijvend contact op.

Wij kunnen dan een demo verzorgen en dan kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig ons software pakket is en dat het vloeiend samenwerkt met ons online condoleance register.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image