Dit is een demo website voor UitvaartBeheer

Over ons

UitvaartBeheer is gespecialiseerd in de ontwikkeling van online software voor de uitvaartbranche. Door jarenlang actief te zijn in de uitvaartbranche spreken wij de taal van de uitvaartondernemer. Hierdoor zijn wij in staat sneller te begrijpen waar de ondernemer tegenaan loopt om zo de juiste oplossingen te kunnen bedenken.

UitvaartBeheer is een onderdeel van Empriva Multimedia & Software. Binnen Empriva verzorgen wij de creatie van de juiste bedrijfsuitstraling op het internet. Dat gaat verder dan alleen een “mooie” website. De ontwikkeling van software is een stap verder dan de uitstraling. Wij zorgen ervoor dat onze software aansluit op uw gewenste werkwijze, zo hoeft u uw manier van werken niet af te stemmen op ons.

De software en aanpassingen worden door gedreven personeel in eigen huis ontwikkeld. Zo heeft u altijd de juiste persoon ter beschikking. Kiezen voor UitvaartBeheer en Empriva is kiezen voor vernieuwing.

UitvaartBeheer & Online condoleance register

Dé perfecte combinatie

Online Condoleance register

 

Wilt u een online condoleanceregister op uw website? Wij hebben een eigen condoleanceregister ontwikkeld en deze sluit naadloos aan  op Uitvaartbeheer.  U voert de gewenste gegevens in Uitvaartbeheer in en door de koppeling met het condoleance register komt het automatisch op uw website te staan.

Deze module kost 19 euro per maand incl btw.

 

Uitvaartbeheer

 

UitvaartBeheer is een totaaloplossing dat volledig online werkt. Door onze cloud-oplossing, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over veiligheid, back-up, updates, onderhoud, etc. Dat scheelt bovendien enorm in de kosten.

U legt alle gegevens in een handomdraai vast van de uitvaart en het systeem zal u voorzien van de benodigde formulieren. Na de uitvaart maakt u de factuur op en desgewenst kunnen we Uitvaartbeheer koppelen aan uw boekhoudsysteem.

 

Mogelijkheden

 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij denken dan ook niet in problemen maar in mogelijkheden.

UitvaartBeheer is een ‘standaard’ pakket maar dankzij de slimme technologie is maatwerk mogelijk.

 

Contact

 

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en wilt u meer weten over onze software oplossingen, neem dan vrijblijvend contact op.

Wij kunnen dan een demo verzorgen en dan kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig ons software pakket is en dat het vloeiend samenwerkt met ons online condoleance register.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image