Dit is een demo website voor UitvaartBeheer

Bloemen

Afscheidsbloemen die je wensen overtreffen.
Voor een gedenkwaardig afscheid is maar één kans. Daarom zijn wij niet van het beloven maar van het doen.
Onze vakbloemisten vertalen je emotie en medeleven in een prachtig rouwarrangement, rouw- of troostboeket. Voor nabestaanden een herinnering aan een mooi afscheid. Een respectvolle blijk van persoonlijk medeleven.

Bij ons bestel je de mooiste afscheidsbloemen online en toch persoonlijk. Elke bestelling die je bij ons doet gaat naar de aangesloten bloemist in die regio. Zo ben jij verzekerd van de juiste zorg en aandacht en kunnen wij de afscheidsbloemen leveren die jouw wensen overtreffen.

UitvaartBeheer & Online condoleance register

Dé perfecte combinatie

Online Condoleance register

 

Wilt u een online condoleanceregister op uw website? Wij hebben een eigen condoleanceregister ontwikkeld en deze sluit naadloos aan  op Uitvaartbeheer.  U voert de gewenste gegevens in Uitvaartbeheer in en door de koppeling met het condoleance register komt het automatisch op uw website te staan.

Deze module kost 19 euro per maand incl btw.

 

Uitvaartbeheer

 

UitvaartBeheer is een totaaloplossing dat volledig online werkt. Door onze cloud-oplossing, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over veiligheid, back-up, updates, onderhoud, etc. Dat scheelt bovendien enorm in de kosten.

U legt alle gegevens in een handomdraai vast van de uitvaart en het systeem zal u voorzien van de benodigde formulieren. Na de uitvaart maakt u de factuur op en desgewenst kunnen we Uitvaartbeheer koppelen aan uw boekhoudsysteem.

 

Mogelijkheden

 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij denken dan ook niet in problemen maar in mogelijkheden.

UitvaartBeheer is een ‘standaard’ pakket maar dankzij de slimme technologie is maatwerk mogelijk.

 

Contact

 

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en wilt u meer weten over onze software oplossingen, neem dan vrijblijvend contact op.

Wij kunnen dan een demo verzorgen en dan kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig ons software pakket is en dat het vloeiend samenwerkt met ons online condoleance register.

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image